Recent PostsONE YEAR ANNIVERSARY


Follow me!

Wandellust van Twan Huys

Wandellust van Twan Huys

“wandelen is het beste medicijn, aldus Hippocrates. En daar ben ik het volledig mee eens! Wandelen is een hobby van mij geworden wat ik van 2020 meeneem naar 2021. Heerlijk even het hoofd leegmaken middag op de dag of juist net wanneer ik opsta mijn sportkleren aan doe en  naar buiten ga voor een dosis vitamine en frisse lucht. Benieuwd naar wat ik vond van Wandellust? Lees dan snel verder!

Wandelen ik vind het heerlijk, vaak wandel ik alleen en luister ik naar een podcast of ga ik met een vriend(in) voor een lange gluhwalk. Plannend naar het voorjaar zijn wij ook al bezig met de nodige dagjes uit en nu we wandelen als een van onze nieuwe hobby’s beschouwen vinden wij het hoogtijd om dit mee te nemen in onze voorjaarplanning.

Het is altijd lastig om locaties te bedenken of op te zoeken waar je nu weer eens naartoe kunt gaan. Je bent er al geweest, het is net te ver reizen voor een dagje weg of je vindt gewoon weg geen goede locatie op internet. Wandellust is daarbij mijn redder in nood. Vanaf nu kan ik diverse leuke en mooie wandelroutes voorstellen aan werkelijk iedereen.

Wandellust is fijn geschreven en geeft prachtige natuurgebieden weer. Het is een fijn boek om doorheen te bladeren en inspiratie op te doen. De routes zijn ook duidelijk omschreven, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Helaas heb ik zelf nog geen wandelroute kunnen doen uit dit boek. Ik woon helaas best ver van alle genoemde gebieden. Maar dit houdt natuurlijk eigenlijk alleen maar in dat zodra ik mag voorstellen om een dagje weg te gaan ik een wandelroute kan uitzoeken uit Wandellust en mijn mede wandelgenoten hier blij mee kan verrassen. Ik ben vooral benieuwd naar de wandelroutes op de eilanden, ik ben daar überhaupt nog nooit geweest (shame on me) en zou het daarom nog leuker vinden om bijvoorbeeld een weekendje weg te gaan en een wandeling te maken door dit gebied.

Dan nog wat informatie over de schrijver.

Twan Huys, is zijn hele leven al een gepassioneerd wandelaar. Tijdens zijn wandeltochten gaat hij op zoek naar orchideeën, dassen en ijsvogels. In wandellust verbreedt hij zichzelf en beschrijft hij de mooiste wandelgebieden van Nederland. Voor alle Nederlanders die net als Twan zijn of haar rust kan vinden in wandelen, schreeft Twan Huys het boek Wandellust.  

Een mooi doel om voor mijzelf te zetten dit jaar is om van alle wandeltochten er minimaal vijf te doen. Ik vind dit zelf wel een grappig en uitdagend doel.

Houden jullie van wandelen? En wat is jullie favoriete wandelgebied?

Een keer een heel ander soort recensie, maar erg leuk om te doen.

Ontzettend bedankt uitgevrij Prometheus voor dit recensie-exemplaar. 

*mijn recensies worden niet beïnvloed door schrijvers of uitgeverijen

Liefs,

Cindy

You may also Like

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

ABOUT ME

Cindy Pel

HEY THERE!

I’m Cindy and known on the internet as The Socialbookgirl. I’m 22 years old, born and raised in the Netherlands, and I’m slightly obsessed with anything regarding books.

 

On this blog I will share my love for books with you by mostly eviews. These reviews will be honest at all time. The genres that I read are mostly: feelgood, romance, young-adult, new adult and since this year also fantasy.

 

Do you have questions, suggestions, would you like to chat, have a book reviewed or another collaboration with Thesocialbookgirl? Fill in the form below or send an email to info@thesocialbookgirl.nl and I will contact you soon.

 

LOVE, Cindy

Recent PostsONE YEAR ANNIVERSARY


Recente reacties

    Stay Connected

    ×